Black Friday deals bij Coolblue

Black Friday staat bekend om zijn goede deals en acties. Veel winkels en merken doen hier elk jaar weer aan mee. Hier is Coolblue er eentje van. Deze winkel, die je kunt bezoeken online of offline in een fysieke winkel, is een van de grootste op de markt van technologische producten. Hier kun je computers en tablets kopen, maar ook spullen voor in het huishouden. Coolblue doet elk jaar weer mee en biedt dan erg goede Black Friday deals aan. Dan kun je dus bijvoorbeeld een tablet of wasmachine voor een stuk lagere prijs kopen. Zeker het wachten op Black Friday waard dus.

De komst van Black Friday naar Europa

Black Friday valt in 2022 op vrijdag 25 november. Dat is niet zomaar een willekeurige datum. Black Friday is namelijk ontstaan in Amerika en hier is deze vrijdag de vrijdag na Thanksgiving. Deze feestdag wordt gevierd op de vierde donderdag in november en dat maakt dat Black Friday elke vierde vrijdag in november plaatsvindt. Meestal staan de dagen eromheen ook in het teken van Black Friday. Black Friday is begonnen als een van de drukste winkeldagen in Amerika. Het succes was elk jaar weer groot voor winkels en winkeliers dus waaide het ook over naar Europa.

Bereid je op deze manier goed voor

Veel winkels en merken doen in Europa elk jaar weer mee aan Black Friday en Coolblue is er hier een van. Je vindt in deze winkel kortingen op populaire producten zoals computers, tablets, stofzuigers, koptelefoons, beeldschermen en nog veel meer. Je kunt je alvast goed voorbereiden door 25 november te omcirkelen in je agenda en een wenslijstje bij te houden van wat je graag zou willen hebben. Tijdens Black Friday kun je namelijk veel met korting kopen en dat scheelt weer voor je portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *