Kies deze zomer voor een heerlijke strandvakantie in eigen land

Heb jij al plannen gemaakt om van de zomer te genieten van een heerlijke strandvakantie in Zeeland? Dan kun je terecht bij een leuk strandhuisje Vrouwenpolder! Dit gezellige dorp heeft het breedste strand van Zeeland en is een aangename plaats voor ontspanning, rust en plezier. Het strand voelt aan als je eigen tuin, je bent binnen één minuut bij de zee en kunt hier genieten van mooie wandelingen over de kust en langs het water. Om de dag af te sluiten kun je een lekker drankje drinken op je eigen veranda of een lekkere douche nemen in je eigen badkamer. Een echte droombeleving!

Gegarandeerd een unieke beleving op het strand

Een overnachting op het strand van Vrouwenpolder is gegarandeerd een unieke beleving die je niet snel zal vergeten. In een huisje op het strand is het heerlijk wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond. Zodra je naar buiten kijkt geniet je van een prachtig uitzicht over het brede strand en de Noordzee. De beachhouses waar je uit kunt kiezen zijn modern en compact ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit maakt de huisjes ideaal voor een weekendje weg met vrienden, familie of lekker met z’n twee. 

Een geweldige tijd voor familie en vrienden

In een strandhuisje in Zeeland zit je middenin de natuur, aan de zee en op het strand van de Zeeuwse kust. Of je er nu een paar dagen, een midweek of een hele week zit, in een strandhuisje ervaar je altijd een geweldige tijd. Ook kinderen zullen zich urenlang vermaken met het strand en de zee waar ze al hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is er in de buurt van Vrouwenpolder genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Neeltje Jans, het Topshuis of maak een mooi ritje over de 9 kilometer lange Oosterscheldekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *